Op zoek naar een origineel (kerst)cadeau?

Verras je vrienden, familie of collega’s met een FFO Cadeaupakket! Laat ze in het voorjaar genieten van een gezellig uitstapje naar ons festival. Bovendien kunnen ze zelf kiezen uit ons ruim filmaanbod. Er is een Cadeaupakket met twee vouchers voor een knusse filmdate of voor de echte filmliefhebbers, een pakket met een festivalpas, waarmee je onbeperkt naar de film kan tijdens FFO.

Welk Cadeaupakket kies jij?

  • Met twee naar de film? Dan is het FFO Cadeaupakket ter waarde van 15 euro het ideale geschenk. Dit pakket bevat twee vouchers voor een film naar keuze tijdens Filmfestival Oostende.
  • Onbeperkt naar de film? Dan is het FFO Cadeaupakket met een festivalpas ter waarde van 30 euro het ideale geschenk. 

Hoe koop je een FFO Cadeaupakket?

Online

Bestel je cadeaupakket makkelijk online via deze pagina. Je kunt kiezen voor gratis ophaling bij Toerisme Oostende (Monacoplein 2, 8400 Oostende) of voor verzending met de post. Kies je voor ophaling, dan ligt het voor jou klaar 48 uur na de bestelling. Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen van de persoon die de bestelling heeft geplaatst, anders kunnen we de cheques niet meegeven. Koos je voor verzending? De cheques komen zo snel mogelijk jouw richting uit.

Aan de balie bij Toerisme Oostende

Kom langs bij Toerisme Oostende vzw en bestel je FFO Cadeaupakket ter plaatse. Je krijgt ze meteen mee in een leuke verpakking. Opgelet: betaling is uitsluitend mogelijk met bankkaart.

De vouchers en de festivalpas zijn enkel geldig op Filmfestival Oostende 2022. Alle voorwaarden vind je terug op filmfestivaloostende.be/ticketinfo.