Schitterende Gala Première van 'The Couple Next Door'

Gisteren ging ‘The Couple Next Door’, de nieuwste reeks van Dries Vos, in première in het Kursaal van Oostende. De glamoureuze Gala Première lokte heel wat volk naar Oostende. Van de grootste Sam Heughan-fans uit Frankrijk en Italië tot benieuwde Oostendenaren: de Koningin der Badsteden waande zich Hollywood.

Het was over de koppen lopen op de zeedijk en dat hoeft niet te verwonderen want internationale sterren Sam Heughan en Eleanor Tomlinson werden gehuldigd met een ster op de Walk of Fame. Het was de terecht trotse regisseur Dries Vos die een lovende speech gaf over zijn acteurs. 

Sterlegging Sam Heughan en Eleanor Tomlinson

Daarna trok iedereen vol spanning richting Kursaal Oostende voor het grote gebeuren. En dan was het eindelijk zover: het prachtige en glunderende trio Eleanor Tomlinson, Sam Heughan en Dries Vos verschenen op de rode loper onder luid gewoel van het publiek. Na het glamoureuze rode loper-moment begaf iedereen zich vol spanning naar de zaal om eindelijk die eerste twee afleveringen van 'The Couple Next Door' te bekijken. En de avond afsluiten? Dat gebeurde met een afterparty in het Kursaal en een cocktail aangeboden door Campari. We hoeven er verder niet veel woorden aan vuil te maken, de beelden spreken voor zich. 

Herbeleef de première

Video