Sterren in onze studio: FFO Studio Talks

Op deze veertiende editie van Filmfestival Oostende ontvangen we weer heel wat schoon volk. Regisseurs, acteurs en producenten komen hun film voorstellen en beantwoorden de prangende vragen van onze reporters Britt Valkenborghs en Jennifer Heylen. 

Regisseur Ellie Foumbi en actrice Babetida Sadjo over 'Mon Père, le Diable'

Filmmaker Ellie Foumbi onderzoekt in deze aangrijpende karakterstudie welke volwassenen groeien uit voormalige kindsoldaten. Haar langspeeldebuut raakt aan thema’s als trauma en wraak met de onvoorspelbaarheid van een psychologische thriller.

Video

Regisseur Christian Tafdrup over 'Speak No Evil'

Regisseur Christian Tafdrup schreef het scenario voor Speak No Evil met zijn broer Mads. Hun eerste horrorfilm ging in première op Sundance Film Festival en wordt al meteen vergeleken met Michael Hanekes Funny Games.

Speak No Evil is nog te zien op vrijdag 11.03 om 22.45 uur. 

Video

Producent Xavier Rombaut over 'Samuel's Travels'

Van Revenge tot De Patrick, Kevin Janssens weet er altijd de interessante filmprojecten uit te kiezen. In dit duistere sprookje van regisseur Aik Karapetian belandt hij van de ene absurde situatie in de andere.

Video

Acteurs Lukas Bulteel en Bjarne Devolder over 'Twee Zomers'

Acteurs Lukas Bulteel (de jonge Peter van Gael) en Bjarne Devolder (de jonge Didier Verpoorten) praten over hun ervaringen op en naast de set van Twee Zomers. Hoe hebben ze zich voorbereid om de jonge versie van Tom Vermeir en Herwig Ilegems te spelen?

Video