Win een duoticket voor het filmfestival van Namen (FIFF) dankzij FFO - incl. overnachting!

Voor het tweede jaar op rij kondigt Filmfestival Oostende (FFO) met trots zijn partnerschap aan met Internationaal Franstalig Filmfestival van Namen (FIFF).  Na een succesvolle eerste editie in 2022, lanceren FFO en FIFF opnieuw een winactie. Bezoek Namen en ontdek er de films 'Il pleut dans la maison' of  'Les poings serrés' tijdens het gerenommeerd filmfestival.

De 38e editie van het FIFF vindt plaats van 29 september tot en met 6 oktober 2023 in het hart van de Waalse hoofdstad. Om ons publiek met elkaar te laten kennismaken, geven FFO en FIFF een duoticket (inclusief overnachting) weg voor de films 'Il pleut dans la maison' (Paloma Sermon-Daï) en  'Les poings serrés' (Vivian Goffette).

  • Zaterdag 30 september - 'Il pleut dans la maison'
  • Woensdag 4 oktober -  'Les poings serrés'

Een bezoek inclusief overnachting winnen was een fantastische ervaring, mijn diepe dank aan FIFF en FFO! De film 'Dalva' was heel mooi, een fijne stijl en het onderwerp is met gratie en een grote menselijke schoonheid gebracht. Het hotel was fantastisch, een topervaring. 

Winnaar 2022
Form

Win tickets voor het filmfestival van Namen (incl. overnachting)

Beantwoord onze wedstrijdvragen en maak kans op een duoticket voor 'Il pleut dans la maison' (zat 30 sep) of 'Les poings serrés' (woe 4 okt) en een exclusieve overnachting in Namen.

Deelnemen kan tot en met 20 september, 23.59 uur.
Ik wil een duoticket winnen en bevestig mijn beschikbaarheid op...

Over de films

Il pleut dans la maison

Il pleut dans la maison

Onder een brandende zon worden de 17-jarige Purdey en zijn 15-jarige broer Makenzy aan hun lot overgelaten. Purdey werkt als schoonmaker in een hotelcomplex en Makenzy verdient wat geld met stelen van toeristen. Tussen de roekeloosheid van adolescentie en de hardheid van volwassenheid zullen ze elkaar moeten steunen op deze hartverscheurend zoete reis, die de laatste zomer van hun jeugd lijkt te zijn.

Les poings serrés

Les poings serrés 

De 11-jarige Lucien woont met zijn moeder en broer in een afgelegen dorpje in de Ardennen. Hij is teruggetrokken en vermijdt mensen. Hij heeft alleen contact met zijn enige vriendin Lies en haar vader. Lucien praat nooit over zijn vader, de meest gehate man van het land. De afgelopen twee jaar heeft Lucien er alles aan gedaan om hem te vergeten. Alles verandert wanneer zijn grootmoeder sterft en zijn vader de begrafenis bijwoont, geboeid en beschermd door de politie tegen de volkswoede. Tegen het advies van zijn omgeving in besluit hij weer contact te zoeken met zijn vader. Ook al zet hij daarmee alles op het spel.