Nightlife

Oostende viert mee! Tijdens het filmfestival kan je op verschillende plaatsen in de stad terecht voor concerten, afterparties, quizzen en zoveel meer. 

Nightlife

Voor de afterparties kan je steeds terecht in de Langestraat. In Lafayette en Sous-Sol krijgen legendarische avonden net dat tikkeltje extra glans. Heb je meer zin in een rustige, maar uitdagende avond? Neem deel aan de (film)quiz in de Zeegeuzen en pak uit met je knappe kop.

Programma

Ramkot in De Grote Post

Na de vertoning van ‘War Junkies’ op zondag 29 januari gaat Ramkot in concert in De Grote Post. Voor de beklijvende docureeks maakten ze de soundtrack. Ramkot, dat De Nieuwe Lichting won, ontlokt de ultieme combinatie tussen headbangen en dansen met aanstekelijke en herkenbare nummers. 

Festivalcafés

Festivalcafé

Wil je nog even napraten over de film of een snelle hap eten voor je enkele uren in de donkere filmzaal verdwijnt? Zak dan zeker af naar één van onze festivalcafés!

Niet alleen bij de Kinepolis Oostende is er een Festivalcafé, ook in De Grote Post kan je heerlijk vertoeven in het CultuurCafé.