favorieten

Openingsfilm: The Best Of Dorien B.

drama komedie

"The Best Of Dorien B." is de officiële openingsfilm van FFO19.

Dorien (37) heeft alles om gelukkig te zijn: een charmante en succesvolle man, twee schattige kinderen en een goed draaiende dierenartsenpraktijk. Maar wanneer ze haar moeder betrapt op jarenlang overspel, haar man te close blijkt te zijn met een collega en ze bovendien een knobbeltje in haar borst ontdekt, dreigt ze de pedalen te verliezen. Hoog tijd om alles op een rijtje te zetten. Heeft ze wel de juiste keuzes gemaakt? Is dit het leven waar ze van gedroomd had? “The Best of Dorien B.” is een komisch drama over een vrouw die zichzelf tussen alle chaos door herontdekt.

De vertoning op 06/09 is de officiële opening van het festival, in aanwezigheid van de cast en de regisseur. 

De festivalpas is NIET geldig voor deze openingsvertoning op 06/09, wel voor de andere vertoningen. 

 

06/09/19 19:30

Openingsfilm: The Best Of Dorien B.

6 sep. 19:30
Bekijk all

Official Secrets

thriller drama biografie

In dit waargebeurde verhaal speelt Keira Knightley een klokkenluider van de Britse inlichtingendienst. Tijdens de aanloop naar de invasie in Irak in 2003 lekt ze een geheime NSA-memo die een Amerikaans-Britse illegale spionageoperatie onthult. Een zenuwslopende thriller met een topcast in topvorm.

06/09/19 22:15

Official Secrets

6 sep. 22:15
Bekijk all

Something Useful

drama

Op de trein richting een schoolreünie ontmoet de 42-jarige advocate Leyla de jonge Canan, een student die onderweg is om een verlamde vriend te helpen zelfmoord te plegen. Dit pakkende Turkse drama werd bekroond met de internationale persprijs op het 36e Internationaal Film Festival in Istanbul.

06/09/19 22:15

Something Useful

6 sep. 22:15
Bekijk all

Mouthpiece

drama

Theateractrices Amy Nostbakken en Norah Sadava spelen om de beurt Cassandra, die de voorbereidingen treft voor de begrafenis van haar moeder. Deze innovatieve techniek benadrukt het innerlijke conflict van het hoofdpersonage. Een fascinerend onderzoek naar de moderne vrouw, doorspekt met scherpe, feministische humor.

06/09/19 22:15

Mouthpiece

6 sep. 22:15
Bekijk all

The Tomorrow Man

drama romantiek

Videoclipregisseur Noble Jones waagt zich aan zijn allereerste langspeelfilm. Hij levert een tedere en romantische komedie af waarin John Lithgow een man speelt die zich constant voorbereidt op het einde van de wereld. Tot hij Ronnie ontmoet, nog een single zeventigplusser. Ze worden hopeloos verliefd. Aandoenlijke kalverliefde op leeftijd.

06/09/19 22:30

The Tomorrow Man

6 sep. 22:30
Bekijk all