Op zoek naar een cadeau voor je Valentine of Galentine?

Verras de liefde(s) van je leven met een formidabel cadeau voor Valentijn. Beleef samen een romantisch knusse avond voor het grote scherm. Er is een cadeaupakket met twee vouchers voor een knusse filmdate of voor de echte filmliefhebbers, een pakket met een festivalpas, waarmee je onbeperkt naar de film kan tijdens FFO.

FFO Valentijnpakket

Waarom kiezen voor het pakket?

  • Een origineel Valentijnscadeau voor elke filmliefhebber.
  • Een ruime keuze aan films tien dagen lang.
  • Een gezellig uitstapje naar ons sfeervol filmfestival.

Koop een pakket

Welk pakket kies jij?

  • Een filmdate voor twee? Dan is het FFO Valentijnscadeau met twee vouchers voor een film naar keuze op Filmfestival Oostende het ideale geschenk. Ter waarde van 15  euro.
  • Onbeperkt naar de film? Dan is het FFO Valentijnscadeau met een festivalpas het ideale geschenk. Ter waarde van 30 euro.

Hoe koop je een pakket?

Online

Bestel je Valentijnscadeau makkelijk online via deze pagina. Je kunt kiezen voor gratis ophaling bij Toerisme Oostende of voor verzending met de post.

Kies je voor ophaling, dan liggen deze voor jou klaar 48 uur na de bestelling. Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen van de persoon die de bestelling heeft geplaatst, anders kunnen wij de cheques niet meegeven. Koos je voor verzending? De cheques komen zo snel mogelijk jouw richting uit.

Aan de balie bij Toerisme Oostende

Kom langs bij Toerisme Oostende vzw (Monacoplein 2, 8400 Oostende) en bestel je FFO Valentijnscadeau ter plaatse. Je krijgt ze meteen mee in een leuke verpakking. Opgelet! Betaling uitsluitend met bankkaart.

De vouchers en de festivalpas zijn enkel geldig op Filmfestival Oostende 2022. Alle voorwaarden vind je terug op filmfestivaloostende.be/ticketinfo.