Visit Oostende

Ontdek de magie van Oostende, het hart van FFO. Geniet van de unieke combinatie van film, cultuur en de adembenemende zee terwijl je de bruisende festivalatmosfeer induikt.

Maak je ervaring compleet door een overnachting in een van onze partnerhotels en laat je verwennen door de warme gastvrijheid van alle handelszaken die deel uitmaken van The Ostend Preneur Club. Ga ook zeker op verkenning in de stad en breng een bezoekje aan de verschillende hotspots die Oostende te bieden heeft. Kortom: maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

VISIT OOSTENDE

Oostende heeft een breed aanbod aan hotels en leuke plekken om te eten. Omdat er te veel Oostende is voor één dag, inspireren we je graag met de leukste plekjes.

Boek je verblijf

Ontdek de leukste plekjes in Oostende

Verken de bruisende hotspots die partner zijn van FFO en hun exclusieve aanbiedingen tijdens het filmfestival. Denk aan cocktails die gelinkt zijn aan bekende acteurs of films en High Tea Talks met filmprofessionals in Café Du Parc. Legendarische avonden en onvergetelijke afterparties verzekerd! Zin om je filmkennis te testen? Ook dat kan. Neem deel aan de filmquiz in De Zeegeuzen en laat zien dat jij de grootste filmfan bent.

The Ostend Preneur Club

Stap binnen in de wereld van The Ostend Preneur Club, waar passie voor ondernemen en liefde voor Oostende samensmelten. 

Als nieuwe trotse partner van FFO nodigt het collectief van twintig lokale ondernemers je uit om hen een bezoekje te brengen. Ervaar de bruisende energie van deze bijzondere hotspots en maak je festivalervaring nog onvergetelijker.

Les Cabanes d'Ostende - Et Alors - Cultuurcafé De Grote Post - LILY - Glowball Films - Nikae - Icons - C-Hotels - Olivier Willems - Café du Parc - Achiel Primeurs - Ferm - Marina - Design Oostende - Jeune Premier - The Skin Company - Villa Ostinato - Manuscript - Kabine - Menz