6 redenen om een bezoek te brengen aan De Grote Post tijdens FFO23

Zoek je graag de cinemazaal op of wil je een dagje doorbrengen in Oostende? Bezoek dan zeker onze nieuwe locatie De Grote Post. Naast Kinepolis Oostende heeft Filmfestival Oostende nu nog een locatie waar je kan genieten van film, concert of een heerlijk diner. Hieronder geven we zes redenen waarom een bezoek aan De Grote Post niet in de agenda mag ontbreken eind januari. 

onthaal de grote post

1. Nieuwe volwaardige festivallocatie De Grote Post 

Van nieuw aanstormend talent tot bekende namen: De Grote Post ziet samen met jullie die artiesten graag komen. Als het allerjongste cultuurcentrum in Vlaanderen geven ze Oostende een plaats waar iedereen - jong en oud, publiek, liefhebbers en professionelen - elkaar ontmoet. Dit jaar worden ze een prachtige, volwaardige locatie van Filmfestival Oostende waar film, concert en debat naar een hoger niveau worden getild. 

Meer weten

2. Beleef het concert van Ramkot

Het concert is gekoppeld aan de driedelige docureeks ‘War Junkies’, die verder gaat dan beelden die we in het nieuws zien en in de coulissen duikt van de oorlogsjournalistiek. Voor de beklijvende docureeks maakte Ramkot de soundtrack. Na de vertoning gaat het trio in concert. Ramkot, dat De Nieuwe Lichting won, ontlokt de ultieme combinatie tussen headbangen en dansen met aanstekelijke en herkenbare nummers.

Koop tickets

3. Keuvel in het gezellige CultuurCafé 

Even verpozen tussen al het moois dat Filmfestival Oostende te bieden heeft? In het CultuurCafé van De Grote Post kan je terecht voor een glas wijn aan de bar, een heerlijke lunch of een culinair diner. Dat alles in een ongedwongen sfeer en met zoveel mogelijk lokale producten. Zoals ze zelf zeggen: Not an ordinary breakfast - great lunch - awesome dinner.

Reserveren

4. Ontdek als eerste het talent van morgen

Ben je het grote publiek graag een stapje voor? Dan zijn de kortfilmcompetitie en de VAF Wildcards On Tour iets voor jou! In de kortfilmcompetitie op zaterdag 28 januari en vrijdag 3 februari  stellen vier beloftevolle Vlaamse filmmakers hun nieuwste kortfilms voor. De VAF Wildcards On Tour geeft een podium aan de beste eindwerken van de Vlaamse filmscholen: vier winnende kortfilms in vier categorieën. Wees de eerste om het werk van deze nieuwe generatie te ontdekken.  

Koop tickets

5.  Bepaal zelf je scenario in de game 'Ad Hominen'

Neem zelf het heft in handen in de game 'Ad Hominem'. In de virtuele wereld worden spelers in de rol van personage De verandering geplaatst. De keuzes die de speler maakt, bepalen of de wereld verandert in een utopie of dystopie. Elke dag ben je welkom in de virtuele wereld van 'Ad Hominem'. Je hoeft niet te reserveren en het is volledig gratis.

Meer weten

6. Steun je favoriete online videomakers tijdens De Jamies

Op woensdag 1 februari vieren we feest in De Grote Post. Tijdens De Jamies, de awardshow voor de Vlaamse online videomakers, worden de beste helden van YouTube, TikTok, Twitch en Instagram bekroond. Kom naar de liveshow en aanschouw al het moois dat online verschijnt, maar dan in het echt! 

KOOP TICKETS