De Jamies 2023

YouTube, TikTok, Twitch en Instagram zijn niet zomaar sociale media, het zijn ook platformen waar een heleboel Vlaamse creatievelingen ontzettend goede videocontent maken en delen met de wereld. En die contentmakers wil De Jamies in de kijker zetten! Op woensdag 1 februari keren De Jamies, de awardshow voor de Vlaamse online videomakers, terug naar Oostende.

01
02
2023
20:00
De Jamies

Op woensdag 1 februari bekroont de vakjury en het publiek 14 winnaars in evenveel categorieën waaronder Vlog, Lifestyle, Comedy, De Kastiop Award voor gamestreaming, en Content creator van het jaar. Met categorieën als Opkomend talent wil De Jamies dit jaar extra aandacht geven aan nieuwe makers. De uitreiking van De Jamies vindt plaats in De Grote Post.

De Jamies Tutorials

In aanloop naar De Jamies zijn beginnende én ervaren online content creators, studenten en professionals welkom op De Jamies Tutorials. Op dinsdag 31 januari (13.30 - 16.30 uur)  en woensdag 1 februari (13.30 - 16.30 uur) kunnen zij hun licht opsteken tijdens workshops en talks over onder meer online storytelling, videoproductie en motion design.