De Jamies 2023

YouTube, TikTok, Twitch en Instagram zijn niet zomaar sociale media, het zijn ook platformen waar een heleboel Vlaamse creatievelingen ontzettend goede videocontent maken en delen met de wereld. En die contentmakers wil De Jamies in de kijker zetten! Op woensdag 1 februari keren De Jamies, de awardshow voor de Vlaamse online videomakers, terug naar Oostende.

01
02
2023
20:00
De Jamies

Op woensdag 1 februari bekroont de vakjury en het publiek 14 winnaars in evenveel categorieën waaronder Vlog, Lifestyle, Comedy, De Kastiop Award voor gamestreaming, en Content creator van het jaar. Met categorieën als Opkomend talent wil De Jamies dit jaar extra aandacht geven aan nieuwe makers. De uitreiking van De Jamies vindt plaats in De Grote Post.

Koop tickets voor de Watch Party & Afterparty

De Jamies meevolgen op locatie op 1 februari én feesten met jouw favoriete online videomakers? Het kan op de exclusieve Watch Party in De Grote Post in Oostende. De zaal van de show zelf zit die avond vol genomineerden, maar we voorzien een zaal voor de livestream ervan. Neem een foto op de rode loper, bekijk de stream van de galashow samen met andere fans en dans achteraf mee op de afterparty (inclusief 1 gratis drankje). Wees van de partij vanaf 18.00 uur.

Praktisch

  • 18.00 uur: Rode loper en fotomoment in De Grote Post
  • 19.45 uur: Final call voor Watch Party
  • 20.00 uur: Doors closed
  • 22.00 uur: Start afterparty

En dat is nog niet alles: jouw Watch Party ticket geeft je ook toegang tot De Jamies Tutorials voor creative talents diezelfde dag. Vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur leer je bij over online storytelling, over zelf kwalitatieve content creëren en over het reilen en het zeilen van influencers. Een exclusieve dag bij De Jamies dus!