Cinema Storck presents: Open Cinema

Kom binnen en ontdek waar filmpassie huist.

05
10
2022
18:30
Open Cinema

Hier belééf je cinema. Van nieuwe titels tot zeldzame parels en inspirerende programma's. Tussen 1 en 6 oktober 2022 verrassen maar liefst 21 bioscopen en filmvertoners met hun gevarieerde aanbod. Allemaal samen, allemaal net dat tikkeltje anders. Welkom op dit magische moment. Welkom tijdens Open Cinema.

Tijdens de Open Cinema van Cinema Storck op woensdag 5 oktober zetten we de deuren wagenwijd open. Ontdek ‘Rebel’, de nieuwste film van Adil en Bilall, in het bijzijn van de regisseurs en acteurs Aboubakr Bensaih en Lubna Azabal. Daarnaast zal er ook een foodtruck aanwezig zijn waar je voor de film kan genieten van een heerlijke Oostendse garnaalkroket. Ook de rode loper zal worden uitgerold waar je met een drankje in de hand je beste danspasjes kan tonen tijdens een silent disco. 

Timetable

  • 18.30 uur - Silent Disco op de rode loper en Oostendse garnaalkroketten (gratis)*
  • 20.00 uur - Vertoning ‘Rebel’
  • 22.30 uur - Q&A met Adil & Bilall, Aboubakr Bensaih en Lubna Azabal

Praktisch

  • Locatie: Kinepolis Oostende, Koningin Astridlaan 12, 8400 Oostende
  • Datum: woensdag 5 oktober om 20.00 uur
  • Prijs: 8,00 EUR

* Enkel op vertoon van een geldig ticket

Poster Rebel

Over de film 'Rebel'

Wanneer Kamal besluit zijn leven te beteren, verlaat hij België om oorlogsslachtoffers in Syrië te helpen. Maar eens aangekomen wordt hij al snel gedwongen om zich bij een gelovige militie aan te sluiten en zit hij vast in Raqqa. Ondertussen wordt zijn jongere broer Nassim thuis in Brussel een gemakkelijke prooi voor radicale rekruteerders, die hem beloven hem te herenigen met zijn grote broer. Hun moeder, Leila, vecht om het enige wat ze nog heeft te beschermen: haar jongste zoon.

Bekijk de trailer

Met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds

Cinema Storck neemt deel aan het gezamenlijke publieksevenement “Open Cinema”, dat bij verschillende vertoners loopt van 1 tot 6 oktober 2022. In het kader van het relanceplan “Vlaamse Veerkracht” van de Vlaamse Regering willen we in samenwerking met het VAF het publiek warm maken voor culturele cinema’s als plaatsen van kwaliteitsvolle filmprogrammatie, waar vertoning, verdieping en ontmoeting hand in hand gaan.