FFO Première: 'Zillion'

Kinepolis Oostende en FFO slaan de handen in elkaar en organiseren het hele jaar door exclusieve premières van de nieuwste Vlaamse films met op woensdag 26 oktober: 'Zillion' van Robin Pront. 

26
10
2022
20:00
Zillion

Op woensdag 26 oktober krijgt 'Zillion' van Robin Pront zijn FFO Première. Na afloop van de film kun je als bezoeker genieten van de online Q&A met de cast.

Praktisch

  • Locatie: Kinepolis Oostende, Koningin Astridlaan 12, 8400 Oostende
  • Datum: woensdag 26 oktober om 20.00 uur
  • Prijs: 8,00 EUR

Over de film

1997. Frank Verstraeten, een computergenie met een onwaarschijnlijke neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie niet alleen overtreft maar simpelweg vernedert. De futuristische megadiscotheek Zillion is een feit en Frank ontpopt zich van computermarchand uit Meise tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven. Hij paradeert met de mooiste vrouwen van België en smeedt een alliantie met Dennis Black Magic, de pornokoning die voor de pikante extra's zorgt. Helaas duren ook hier mooie liedjes niet lang. Frank creëert vijanden binnen en buiten z'n discotheek, verliest de controle en gaat met zijn eigen danstempel ten onder.

Video