FFO Talents

Tijdens het festival kunnen talentvolle makers een uitgebreid traject volgen in ons FFO Talents luik: van pitch, tot scenario, tot afgewerkt project.

Met ons FFO Talents luik willen we...

  • Investeren in toekomstige makers
  • Jonge makers lanceren en een platform bieden
  • Dienen als een ultieme ontmoetingsplaats voor (Vlaams) talent
  • Ons publiek warm maken voor de toekomst van Vlaamse cinema

The Student Pitch

Film is een prachtig maar duur medium. FFO wil toekomstige makers een hart onder de riem steken! Ben je filmstudent en kan je nog een duwtje in de rug gebruiken voor de productie van je Bachelor- of Masterfilm?

Kortfilmcompetitie

Veel jong talent zet de eerste stappen in de filmwereld via een kortfilm. Filmfestival Oostende geeft ook nieuwe makers de kans om frisse, verrassende en esthetische producties voor te stellen aan het grote publiek en pakt sinds 2018 uit met een competitie voor Vlaamse kortfilms.

Cinemasterclass

De Cinemasterclass is een vierdaagse workshop voor acteurs die hun casting- en acteervaardigheden voor de camera willen aanscherpen.

TSFM Word-Frame

TSFM Word-Frame is een intensieve internationale vijfdaagse workshop voor kortfilm regisseurs en scenaristen, gecreëerd en ontwikkeld door Massimiliano Nardulli, Massimo D'orzi en Enrico Vannucci en gepromoot door Torino Short Film Market.

Ontvang onze nieuwsbrief voor filmprofessionals

Schrijf je in op onze nieuwsbrief