Dit was FFO23!

Herbeleef het festival met de gloednieuwe aftermovie.

Natali Broods

15 jaar geleden onder een stralende zon werd hier in Oostende de eerste ster gelegd. Nu sta ik hier als master van de allereerste  wintereditie van filmfestival Oostende.

Natali Broods

De eerste volwaardige wintereditie van Filmfestival Oostende overtreft alle verwachtingen. Met meer dan 48.000 bezoekers is het de meest succesvolle jaargang ooit. Negen dagen lang was Oostende het epicentrum van film, serie en alles errond. Met een focus op talent van eigen bodem, 127 films, 7 series en 70 avant-premières mocht FFO meer dan 150 (inter)nationale gasten ontvangen. Wij hebben er van genoten, en jij hopelijk ook.

Tot volgend jaar, dan zijn we er weer van vrijdag 26 januari t/m zaterdag 3 februari 2024!

Video

Kan je niet wachten tot FFO24?

Dan ben je van harte welkom voor Cinema Storck dat het hele jaar door de beste arthouse films naar Kinepolis Oostende brengt (vanaf 3 maart), de FFO-premières van Vlaamse films zoals ‘Zeevonk’ die de spits afbijt op 27 maart, een duik in de filmgeschiedenis met Meet the Masters (Dominique Deruddere komt op 21 februari) of een bezoek tijdens onze openluchtfilm op Quartiers d’O tijdens Theater Aan Zee.