Trailer en poster 'Rebel' van Adil en Bilall onthuld

Ontdek de trailer en poster van 'Rebel', de nieuwste film van Adil en Bilall.

Still Rebel

Wanneer Kamal besluit zijn leven te beteren, verlaat hij België om oorlogsslachtoffers in Syrië te helpen. Maar eens aangekomen wordt hij al snel gedwongen om zich bij een gelovige militie aan te sluiten en zit hij vast in Raqqa. Ondertussen wordt zijn jongere broer Nassim thuis in Brussel een gemakkelijke prooi voor radicale rekruteerders, die hem beloven hem te herenigen met zijn grote broer. Hun moeder, Leila, vecht om het enige wat ze nog heeft te beschermen: haar jongste zoon.

Na ‘Bad Boys for Life’ maakten Adil en Bilall tijd om tussen hun Hollywoodprojecten om dit passieproject te maken. Adil omschreef de film als “onze meest belangrijke en persoonlijke film ooit”. ‘Rebel’ ging in wereldpremière op het filmfestival van Cannes tijdens een Midnight Screening.

De eerste trailer en poster van 'Rebel' kan je alvast hieronder ontdekken! Ben je net als ons even enthousiast, dan kan je 'Rebel' ervaren tijdens onze FFO Premiere op 5 oktober om 20.00 uur in Kinepolis Oostende in aanwezigheid van Adil El Arbi (TBC), Bilall Fallah (TBC), Lubna Azabal (TBC) en Aboubakr Bensaihi.

Video
Rebel Poster