Partner worden?

Ons sterk filmprogramma, divers publieksbereik en verankering in het Vlaamse filmberoep, maken van het festival de ideale match voor onze vele partners. 

Uniek platform voor ondernemers

FFO is een uniek platform voor ondernemers voor het versterken, onderhouden en uitbreiden van uw zakelijke contacten en voor het realiseren van uw doelstellingen met FFO als (marketing)platform. Uw merkvoorkeur vergroten, bouwen aan naamsbekendheid, leads of exposure genereren? FFO is uw innovatieve partner.

Voordelen van een partnership met FFO

  • Versterk uw naamsbekendheid en exposure

Tijdens Filmfestival Oostende staat Oostende in teken van FFO, wat zich vertaald in de zichtbaarheid van uw merk. Op tien dagen tijd ontvangt FFO zo’n 45.000 bezoekers, spreken we zo’n 20.000 gebruikers aan via sociale media en 30.000 via onze website. Bovendien heeft FFO met zijn nationale - Eén, De Standaard, Vertigo, Studio Brussel, Radio 1 en Radio 2 - en regionale - Focus WTV, Krant van West-Vlaanderen - mediapartners een exposure over het hele land.

  • Koppel uw brand aan een koploper in het Vlaams filmberoep

Het programma van Filmfestival Oostende wordt op basis van jarenlange expertise in het filmvak nauwkeurig samengesteld door ons team. FFO is internationaal erkend en een belangrijke speler in de Vlaamse filmwereld.

  • Krijg toegang tot een exclusieve ervaring

Kom naar onze Openingsavond, het Gala van de Ensors of een exclusieve filmpremière. Ons toegewijd team staat klaar om voor u een hoogstaande, persoonlijke ervaring te creëren.

  • Genereren van leads

Wij denken met u mee over hoe uw diensten en producten ons publiek kunnen verrijken. 

Meer informatie

Bent u benieuwd hoe we het doen? En hoe anderen partnership met ons ervaren? Ontdek wat Filmfestival Oostende (FFO) voor u en uw organisatie kan betekenen.