Les pas perdus

Geregisseerd door Thibaut Wohlfahrt, Roda Fawaz

Het gerechtsgebouw opent zijn deuren. Personen die op zoek zijn naar vrijheid, erkenning, liefde en vergeving stappen binnen. Ze bevinden zich tijdelijk in de 'salle des pas perdus': het niemandsland dat de wachtruimte is. Maar niet voor lang. Vandaag zullen ze een beslissing nemen die hun leven onherroepelijk zal veranderen en ontdekken dat de zoektocht naar zichzelf niet zonder gevolgen is.

‘Les pas perdus’ volgt zeven personen die op zoek zijn naar zichzelf en elkaar kruisen in hetzelfde gerechtsgebouw. De film is het langspeeldebuut van Thibaut Wohlfahrt en Roda Fawaz. De twee werkten eerder al samen tijdens de verfilming van Wohlfarts kortfilm ‘Bruxelles-Beyrouth’ waar Fawaz in meespeelde.

De kortfilm 'Myth' maakt deel uit van het voorprogramma van de première van 'Les pas perdus' op woensdag 31 januari om 16.45 uur.

Speelduur
71 min
Cast
Véronique Dumont, Francesco Mormino, Roda Fawaz, Baptiste Moulart, Wim Willaert, Laurent Capelluto, Lionel Thibout, Fatou Hane, Charlotte Fischer, Mouhamadou Diba, Jean-Henri Compere, Angèle Baux Godart, Sophie Sénécaut, Aurélien Caeyman, Martin Verset, Soazig De Staercke, Nicole Valberg, Luc Vangrunderbeek
Scenarist
Thibaut Wohlfahrt, Romain Compingt, Roda Fawaz
Director of Photography
Quentin Devillers
Land
België
Genres
drama
Taal
Frans
Ondertitels
Nederlands
Thema