Deze festivalfilms zie je online of in de bioscoop

Films moeten missen op de zestiende editie van Filmfestival Oostende? Geen nood! FFO bundelt het hele jaar lang alle festivalfilms die online of in de Belgische zalen te zien zijn.

One Life

Nu in de bioscoop

Update: 21 februari

De volledige cast en regisseur Wannes Destoop schitterden tijdens de opening van FFO24 op de - met teddyberen en lunaparkattracties gevulde - rode loper en lieten vol trots hun film los op het grote publiek. Niets dan uitverkochte zalen voor de wereldpremière van ‘Holy Rosita’, vanaf nu ook in de bioscoop.

'The Zone of Interest' van Jonathan Glazer won de LOOK!-competitie en haalde eerder al vijf Oscar- en negen BAFTA-nominaties binnen. In de film proberen Auschwitz-commandant Rudolf Höss en zijn vrouw Hedwig een droomleven voor hun gezin op te bouwen in een huis en tuin naast het kamp.

Ook 'Quitter la nuit', 'One Life', 'Le successeur', 'Green Border', 'Daaaaaali!', 'The First Day of My Life', Les poings serrés' zijn vanaf nu in de bioscoop te ontdekken.

Movie
  • Biografie
  • Drama
  • Geschiedenis

Cinema Storck

Heel wat festivalfilms krijgen hun release in Oostende dankzij Cinema Storck, vanaf 1 maart terug dagelijks in Kinepolis Oostende om 17.00 en 20.00 uur, met uitzonderling van donderdag.

Nu online te bekijken

Update: 21 februari

Assisen: De insulinemoord’ brengt An Miller, Filip Peeters en Katelijne Verbeke opnieuw naar de rechtbank en voegt daar onder meer Willem De Schryver, Inge Paulussen, Zita Windey en Master Gene Bervoets aan toe, elke dinsdag op Play 4

De nieuwe Vlaamse misdaadreeks 'Styx' - die zich afspeelt in Oostende - is exclusief online te bekijken op Streamz, met elke vrijdag een nieuwe aflevering. In de docureeks 'Bad Bad Belgium' worden drie verhalen verteld die bewust uit het collectieve geheugen van België werden geschrapt. 

Op VTM GO kan je terecht voor 'Trizombie', een verhaal van vriendschap en avontuur in een verrassende setting, en de internationale reeks 'The Couple Next Door' van Dries Vos. 

De jongerenreeks 'Challas en de kost', waar zes jongeren zich met Kawtar Ehlalouch onderdompelen in de cultuur en het leven van hun (voor)ouders in Marokko, kan je integraal bekijken op VRT MAX

Movie
  • Misdaad
  • Thriller
  • Mysterie
  • Horror