De Jamies Tutorials voor Business

De beste Vlaamse online videomakers van het moment, die ontdek je op De Jamies. Het zijn avant-gardisten waarop steeds meer en meer ogen gericht worden, content creators waarvan bedrijven en organisaties veel kunnen leren.

31
01
2023
13:30

De Jamies Tutorials voor business inspireert iedereen die op professioneel vlak mee wil zijn met de nieuwste trends, technologieën en ontwikkelingen op vlak van content en het gebruik ervan. In een reeks van zes talks komen experts uit de sector uit de doeken doen hoe online media ingezet kan worden om organisaties en bedrijven te versterken. 

Op dinsdagnamiddag 31 januari zijn professionelen welkom om 14.00 uur in De Grote Post in Oostende. De Jamies Tutorials voor business worden afgesloten met een netwerkmoment.

De kostprijs voor Jamies Tutorials voor business bedraagt 80,00 EUR. 

Programma

  • Vincent Schroeven: Craizy & laizy met artificiële intelligentie
  • Maarten Van Dromme: Employer branding op sociale media
  • Tom Rumes: De tools van influencers
  • UiTX: Jongeren bereiken met cultuur, makkie
  • Bo Baesen: Opvallen op TikTok met je bedrijf
  • Roel Spelkens: Experimenteren met sociale media

Schrijf je in

Schrijf je in voor De Jamies Tutorials voor Business en geef je organisatie of bedrijf een extra online boost op sociale media. 

Koop tickets

DE JAMIES

De Jamies zijn de Vlaamse online video awards die uitgereikt worden op 1 februari. We eren de beste online videomakers van het moment, de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

In samenwerking met

Sponsors