Quartiers D'O: Openluchtvertoning 'Nowhere'

Geniet mee van de Belgische film 'Nowhere' in openlucht.

  29
  07
  2022
  22:00

  Samen met Theater aan Zee zetten we op vrijdag 29 juli het grote scherm voor jou klaar op het Sint-Catharinaplein. Leun ontspannen achterover en geniet van de openingsfilm van FFO22 'Nowhere'. De regisseur Peter Monsaert komt de film zelf inleiden.

  De vertoning is gratis.

   

  Over de film

  De 55-jarige ex-truckchauffeur André vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt, wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap, maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

  Net als in 'Offline' en 'Le Ciel Flamand', schetst Peter Monsaert ook in zijn nieuwe film een gelaagd portret met ontroerende personages. Een verhaal ook over verbinding, hoop en familiale roots met fantastische vertolkingen van Koen De Bouw, in zijn kwetsbaarste rol ooit, en de jonge Noa Tambwe Kabati.

  Over Quartiers D'O

  Quartier D'O

  Theater Aan Zee, kleinVerhaal, De Grote Post, KAAP en FMDO bereiden samen met bewoners en verenigingen uit de wijk hét buurtfeest van het jaar voor: Quartiers d’O!

  Dit jaar strijkt Quartiers d’O neer in het Westerkwartier. Op 29, 30 & 31 juli 2022 is het Sint-Catharinaplein het toneel voor een 3-daags onvergetelijk buurtfeest!

  Het plein krijgt een feestelijke make-over, muzikanten en inwoners repeteren hard aan hun lievelingsliedjes, er wordt een ferm podium gebouwd en een kok prepareert samen met de bewoners een geweldige feestmaaltijd.