Post Oosteroever krijgt versterking van nieuwe jonge garde in de trailer van het derde seizoen van 'Onder Vuur'

Vanaf 6 juni melden nieuwe gezichten Vincent Van Sande, Ellen Sterckx, Anushka Melkonian en L'Hamiti Izzy Ismael zich aan bij het brandweerkorps

Onder Vuur

Overmorgen vieren we Internationale Dag van de Brandweer en dat brengt nog meer goed nieuws, want ook het brandweerkorps van Post Oosteroever staat binnenkort opnieuw paraat in het derde seizoen van de VRT-reeks 'Onder Vuur'. Het nieuwe seizoen belooft net zoals de vorige twee seizoenen spectaculaire interventies voor het brandweerkorps van Oostende. Maar Post Oosteroever komt ook voor een nieuwe uitdaging te staan wanneer ze moeten samenvoegen met Post Noordhoek en ze versterking krijgen van vier nieuwe jonge brandweerlieden. In dit nieuw samengesteld team lopen de gemoederen hoog op en wanneer een gevaarlijke interventie leidt tot een dramatisch einde, betekent dit zware gevolgen voor het brandweerkorps. Bekijk nu de trailer van het derde seizoen van 'Onder Vuur'.

Video

Het nieuwe seizoen van 'Onder Vuur' start ongeveer een jaar na het vorige. Post Oosteroever is samengesmolten met Post Noordhoek en krijgt hierdoor eindelijk de broodnodige versterking van vier nieuwe, jonge krachten: alleenstaande moeder Cassia (Anushka Melkonian), strikte adjudant Pieter (Vincent Van Sande), topchauffeur Nouri (L'Hamiti Izzy Ismael) en tattoo-artieste Jade (Ellen Sterckx). Deze nieuwe lichting brengt heel wat leven in de brouwerij, maar hierdoor durft het wel al eens knetteren met de oude garde. Dat zijn extra kopzorgen voor luitenant Dominique (Lien De Graeve) die van de twee ploegen een 'nieuw samengesteld gezin' moet maken. En wanneer Orlando (Louis Talpe) onverwachts terugkeert uit Zweden en Tom (Aimé Claeys) ontspoort, komen de onderlingen spanningen en persoonlijke relaties nog meer onder druk te staan.

Maar het wordt Post Oosteroever pas echt heet onder de voeten wanneer een gevaarlijke interventie misloopt en een jongeman dood wordt teruggevonden. Zijn invloedrijke vader Lorenz Lefever (Wim Willaert) stelt alles in het werk om Dominique en de kazerne ten val te brengen. Niet alleen Dominique staat onder druk, maar ook het hele team krijgt het zwaar te verduren wanneer de publieke opinie zich tegen hen keert. De gemoederen raken oververhit en Dominique dreigt het vertrouwen van haar troepen en het stadsbestuur te verliezen. En tot overmaat van ramp wordt het team het doelwit van de wraakplannen van een onbekende.

Versterking bij Post Oosteroever in het derde seizoen van Onder Vuur

Naast Louis Talpe en Lien De Graeve zien we ook dit seizoen Lynn Van Royen, Sam Louwyck, Aimé Claeys, Ilse De Koe, Ann Tuts, Wouter Bruneel, Kasper Vandenberghe, Wim Willaert en Joke Devynck terug. Maar ook enkele nieuwe leden melden zich bij het brandweerkorps van Post Oosteroever namelijk Vincent Van Sande, Ellen Sterckx, Anushka Melkonian en L'Hamiti Izzy Ismael.

Pieter Voet (Vincent Van Sande)

Na de sluiting van Post Noordhoek, wordt Pieter overgeplaatst naar Post Oosteroever. Een ware aanwinst voor het team, want hij is de jongste adjudant van de zone. Maar er wordt gefluisterd dat Pieter gebruik maakte van de sluiting van Post Noordhoek en het ontslag van enkele oudgedienden om zichzelf in een gunstigere positie te zetten.

Pieter Voet (Vincent Van Sande)

Jade Casteels (Ellen Sterckx)

Nieuw brandweerlid Jade heeft een grote drang naar onafhankelijkheid. Ze geeft geen bal om wat anderen van haar denken. In tegenstelling tot de andere leden van Post Oosteroever is de brandweer niet haar leven, maar gewoon haar job.

Jade Casteels (Ellen Sterckx)

Cassia Di Matteo (Anushka Melkonian)

Cassia is een jonge, gescheiden vrouw die sinds een incident 9 jaar geleden co-ouderschap heeft over haar tienerzoon Lucien, die ze kreeg toen ze zelf nog tiener was. Maar wanneer Lucien in de problemen komt met de politie dreigt haar ex hem terug van haar weg te nemen. Iets waar ze tijdens haar job mee worstelt.

Cassia Di Matteo (Anushka Melkonian)

Nouri Ouali (L'Hamiti Izzy Ismael)

Nouri is een speelvogel die erg zorgeloos in het leven staat, zowel in zijn job als in zijn relaties. Toch zal hij in sneltempo volwassen moeten worden wanneer hij ontdekt dat zijn nieuwe vriendin een beladen verleden met zich meedraagt. Nouri moet keuzes maken die zware gevolgen kunnen hebben.

Nouri Ouali (L'Hamiti Izzy Ismael)

Het derde seizoen van de VRT-fictiereeks 'Onder Vuur' is geschreven door Toon Anthoni, Carl Plaisier, Nore Maatala en Laura Van Passel. De reeks wordt geregisseerd door Kristof Hoornaert en Koen Van Sande, die ook meeschreven aan het scenario. 'Onder Vuur' wordt gemaakt door productiehuis Geronimo voor VRT 1 met de steun van Stad Oostende en haar film office, Verzekeraar AXA Belgium, Proximus en de Tax Shelter maatregel van de Federale Overheid. Met de medewerking van Hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen.

Het laatste nieuwe seizoen van de VRT-reeks 'Onder Vuur' gaat op 6 juni van start op Streamz met twee afleveringen. Vervolgens is er elke donderdag een aflevering te zien. Later ook op VRT 1 en VRT MAX. Alvast opwarmen voor het spannende derde seizoen? Dan kan je ook seizoen 1 en 2 bekijken op Streamz.

Redactie
Streamz