Schrijf jouw kortfilm in voor de We Love Cinema kortfilmcompetitie

Je bent tussen 18 en 30 jaar, je voelt je een regisseur tot in het diepste van je ziel, en je houdt meer van cinema dan van je eigen grootmoeder? Geweldig! Want of je nu amateur of ervaren bent, het witte doek wacht. Neem je smartphone of je camera en laat je creativiteit de vrije loop.

Young Talent Award

We Love Cinema lanceert samen met BNP Paribas Fortis een nieuwe kortfilmcompetitie ‘Young Talent Award’, waarmee ze inzetten op jong en onbekend talent. 

Stuur je kortfilm in

Tot en met 22 november kan elke jonge filmmaker tussen de 18 en 30 jaar oud een kortfilm inzenden, die maximaal twee minuten duurt. De inhoud van de film is volledig vrij te kiezen.

De deelnemers maken kans op prijzen binnen drie verschillende categorieën: Beste Nederlandstalige Kortfilm, Prijs van de Vakjury, en Prijs van de Publieksjury:

  • Vertoning in alle Nederlandstalige bioscopen van 27/12 tot 9/1
  • Waardebon van Camalot twv. 2.500,00 of 3.500,00 EUR 
  • Waardebon van Sonhouse twv. 2.500,00 of 3.500,00 EUR

Op 26 november worden de tien beste kortfilms geselecteerd; vijf Nederlandstalige en vijf Franstalige. Op 14 december zullen de winnaars uitgenodigd worden op een officiële awardshow in het hoofdkantoor van BNP Paribas Fortis in Brussel.

BNP Paribas Fortis

De ‘Young Talent Award’ is een initiatief van We Love Cinema en BNP Paribas Fortis, in samenwerking met Camalot Belgium en Sonhouse.  BNP Paribas Fortis is ook trotse partner van Filmfestival Oostende.