The Couple Next Door

Geregisseerd door Dries Vos

Speeldata

zo 28.01.202421u00Kursaal OostendeCast & crew aanwezig

‘The Couple Next Door' vertelt het verhaal van Evie die met haar partner Pete verhuist naar een chique Engelse buitenwijk. Al snel bevinden ze zich in een wereld van glurende buren en statusangst. Ze raken intens bevriend met de buren next door Danny en Becka. De spanning tussen de twee koppels is al snel te snijden, wat de rustige buitenwijk meteen een stuk minder saai maakt.

De zesdelige reeks werd geschreven door David Allison en is een regie van Dries Vos (‘De Dag’, ‘Billie vs. Benjamin’). ‘The Couple Next Door’ belooft een zinderend psychologisch drama te worden dat de verstikkende sfeer van een buitenwijk en de gevolgen van het najagen van je donkerste verlangens verkent.

Tijdens FFO24 zullen de eerste twee afleveringen vertoond worden. Voor de reeks maakt de cast een acte de présence op de rode loper. De unieke avond sluiten we feestelijk af met een gratis cocktail aangeboden door Campari.

Speelduur
99 min
Cast
Sam Heughan, Alfred Enoch, Jessica De Gouw, Eleanor Tomlinson
Director of Photography
Daniel Dunt
Land
België
Genres
drama, thriller
Sectie
Series
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
Thema

De voorstelling op zo 28.01.2024 om 21u00 is in aanwezigheid van Sam Heughan, Alfred Enoch, Jessica De Gouw en Eleanor Tomlinson