Forever-Forever (Nazavzhdy-Nazavzhdy)

Geregisseerd door Anna Buryachkova
Bekijk de trailer

Nadat Tonia van middelbare school verandert, raakt ze bevriend met een groepje stoere jongeren. Samen hangen ze rond in de achterbuurten van Kiev en halen ze kattenkwaad uit. Al snel wordt Tonia verliefd op Zhurik, maar wanneer ze ook gevoelens begint te krijgen voor Sania, begeeft ze zich in een geheime liefdesdriehoek. Tegelijk blijft Tonia‘s pijnlijke verleden haar achtervolgen, wat de prille vriendschap en liefde verder bemoeilijkt. Lukt het haar om haar eigen weg te vinden of raakt ze verstrikt in de controversiële relatie?

‘Forever-Forever’ speelt zich af in het Kiev van de late jaren 90 en is een benauwend portret van rebellerende tieners die op zoek gaan naar de grenzen van liefde en seksualiteit. Het langspeeldebuut van de Oekraïense filmmaker Anna Buryachkova ging in wereldpremière op het filmfestival van Venetië.

Speelduur
107 min
Cast
Alina Cheban, Zachary Shadrin, Arthur Aliiev, Yelyzaveta Tsilyk, Daria Zhykharska
Scenarist
Marina Stepanska, Anna Buryachkova
Director of Photography
Lena Chekhovska
Land
Oekraine, Nederland
Genres
drama
Taal
Oekraïens
Ondertitels
Nederlands
Thema
Set in Kyiv in the late 1990s, "Forever-Forever" is an unsettling portrait of the young and rebellious as they navigate love, explore their sexuality, and play cruel games with each other, where there is never a winner.

Venice Film Festival, Italy - Orizzonti Extra Competition 2023

2023