Talks & Networking

Filmfestival Oostende (FFO) brengt filmprofessionals samen tijdens verschillende masterclasses en ontmoetingsmomenten. 

How To Pitch

Op zaterdag 5 maart leer je de ins en outs van  een goede pitch met Michaël Van Damme van The Forge.

Deze talk is gratis te volgen. De plaatsen zijn echter beperkt.

Industriedag van de toekomst

Op zondag 6 maart werpen we een blik op de toekomst van de Vlaamse filmindustrie. Van "Het Debat van De Ensors" tot een panel "Inclusieve casting en rolmodellen" maar ook de "Young Talents" komen aan het woord. Iedereen is welkom, van student tot professionele filmmaker, maar ook het brede publiek.

Scenario in focus

Op vrijdag 11 maart slaan De Scenaristengilde, De Unie van Regisseurs, deAuteurs en FFO de handen in elkaar tijdens 'Scenario in focus'. Deze dag staat in het teken van het verhaal vanuit de verschillende perspectieven van zowel scenarist als regisseur.

De Jamies Tutorials voor Business

Kan je onderneming nog een extra online boost gebruiken? Filmfestival Oostende en Hurae nodigen je uit voor De Jamies Tutorials voor Business op dinsdag 8 maart. Maak kennis met formats die jouw organisatie doen opvallen op social media.

De Jamies Tutorials voor Creative Talents

In de Jamies Tutorials van Filmfestival Oostende en Hurae leer je online krachtige verhalen brengen die aankomen. Op woensdagnamiddag 9 maart kunnen aspirerende creatieve talenten aanschuiven voor vier sessies over storytelling, auteursrechten en contentcreatie.

Ontvang onze nieuwsbrief voor filmprofessionals

Schrijf je in op onze nieuwsbrief